ZNANSTVENO - STRUČNI SKUP POVODOM 10 GODINA DJELOVANJA OMEP-a HRVATSKA

11. i 12. studenoga 2021. OMEP Hrvatska organizira Znanstveno profesionalni skup povodom 10. godišnjice OMEP-a Hrvatska, koji će se održati u Opatiji. Prošla godina donijela je neočekivane promjene u odgoj i obrazovanje. Sustav ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja pritom je bio posebno ranjiv. Promijenili su se organizacijski i socijalni uvjeti provođenja odgojno-obrazovnog rada. Utjecaj navedenih promjena razmatra se u odnosu na dječji razvoj i kvalitetu života. Stoga je cilj ovog jubilarnog skupa raspraviti promjene u ranom djetinjstvu te rani i predškolski odgoj i obrazovanje kao promjenu koja je temelj održive budućnosti.

POZIV

OMEP Hrvatska u suradnji s Učiteljskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu srdačno poziva sve

ODGOJITELJE. UČITELJE. STRUČNE SURADNIKE I RAVNATELJE

koji sudjeluju u odgoju i obrazovanju djece od rođenja do osme godine života,

ZNANSTVENIKE, STUDENTE POSLIJEDIPLOMSKIH STUDIJA, TE KREATORE OBRAZOVNIH POLITIKA

na nacionalnoj i lokalnoj razini da daju svoj doprinos promišljanju kvalitete života u ranom djetinjstvu svojim sudjelovanjem na znanstveno-stručnom skupu  OMEP-a 2021.

Na skupu će plenarne prezentacije izlagati ugledni znanstveni stručnjaci iz područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te obrazovanih politika (prema abecednom redu)

..............................

 

Alison Clark

University of South-Eastern Norway, University College London, UK

Ingrid Pramling

Samuelsson

Gőteborg University, Sweden

Marilyn Fleer

Monash University Melbourne, Australia

Pasi Sahlberg

University of New South Wales, Sydney, Australia

Blaženka Bačlija Sušić

Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska

Edita Rogulj

Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska

Ivana Visković

Sveučilište u Splitu, Hrvatska

Sanja Tatalović Vorkapić

Učiteljski fakultet u Rijeci, Hrvatska

Osim plenarnih izlagača, na skupu će sudjelovati i preko 40 domaćih i inozemnih izlagača. Tema ovogodišnjeg skupa je "Promjene u RPOO-u - RPOO kao promjena: odgoj i obrazovanje kao odgovor na novo normalno".

Pozivamo vas da tijekom dva dana iskusite i poslušate zanimljiva predavanja te se povežete s mrežom stručnjaka ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Prijavite se kao slušač na https://docs.google.com/forms/  ili putem aplikacije ettaedu. Rok plaćanja kotizacije je 11. 11. 2021. Za OMEP članove ona iznosi 600 kn, a za ostale 800 kn.

Skup će se održati u hotelu Amadria Park, u samom centru Opatije. Podsjećamo da svi sudionici trebaju imati Covid potvrdu (cijepljenje, test ili potvrda da su preboljeli) u skladu s trenutnim mjerama.

Sve detaljne informacije o održavanju ovog znanstveno-stručnog skupa i važnim datumima potražite u dokumentu Poziv_Omep2021 postavljenom na našim službenim web stranicama www.omep.hr i našoj Facebook stranici OMEP Hrvatska.

 

Skup obrađuje aktualne teme/područja rada, razvoja i promjena u RPOO-u (10 tema), koju treba odabrati i zajedno s sažetkom poslati.

VESELIMO SE VAŠEM SUDJELOVANJU I ZAJEDNIČKOM DRUŽENJU

© OMEP Hrvatska 2022

© OMEP Hrvatska 2022

© OMEP Hrvatska 2022